Restaurant & Terrace

GastroLab Restaurant & Terrace formează zona rustică a complexului hotelier, care cuprinde un restaurant și o terasă special amenajată pentru gustări tradiționale, scoase chiar din cuptorul bunicii.

  Bucătăria inovativă din GastroLab pornește de la origini și rețete secuiești, dar preparatele oferite sunt reinterpretate conform obișnuințelor gastronomice din secolul 21. Seara aici se organizează, cine BBQ, întâlniri la focul de tabără sau concursuri de gătit, după preferințele participanților.

Wine experience

Programul nostru conţine, vinuri atent selecţionate, care se potrivesc perfect cu meniurile noastre, care vă amplifică experienţa dumneavoastră culinară.

Noi știm că, vinul cel mai bun este vinul care vă place dumneavoastră și doriţi să îl împărţiţi cu prietenii și persoanele dragi dumneavoastră, dar tot odată știm că dacă vinul este correct asociat cu preparatul, cele două vor fi mult mai gustoase, decât degustate individual. Dedicaţia echipei GastroLab este de a vă îndreptă spre o experienţă gastronomică prin transpunerea aromelor și a texturilor senzoriale.

Zoltán Szabó – Sommelier