Food Experience

Este o abordare destul de curajoasă ceea ce încearcă GastroLab dar și Bucureștiul are nevoie de un astfel de restaurant. Meniul e axat pe bucătăria transilvăneană cu influențe secuiești. Plecând de la resursele locale absolut speciale pe care le avem: brânzeturi artizanale din Covasna și Harghita, păstrăv de râu spălat în apă sărată de izvor și afumat la fum natural, carne de mangalița sau de vânat, toate doar din zona secuiască. Când ai la îndemână astfel de resurse nu cauți neapărat să “reinterpretezi” nici o bucătărie, cum e la modă astăzi, ci mai degrabă am încercat să gândesc un meniu cu preparate gătite corect.

Cred că dacă tot există atâtea restaurante care încearcă să ne ”transporte” simțurile peste mări și țări, e firesc să existe în București și un loc care să te ducă senzorial către aerul tare și curat de munte, către bucătăria sinceră, cu pâine cu cartofi, cu boia, tarhon sau afumătură.
Mădălina Roman Santa – Creative Chéf

Wine experience

Programul nostru conţine, vinuri atent selecţionate, care se potrivesc perfect cu meniurile noastre, care vă amplifică experienţa dumneavoastră culinară.

Noi știm că, vinul cel mai bun este vinul care vă place dumneavoastră și doriţi să îl împărţiţi cu prietenii și persoanele dragi dumneavoastră, dar tot odată știm că dacă vinul este correct asociat cu preparatul, cele două vor fi mult mai gustoase, decât degustate individual. Dedicaţia echipei GastroLab este de a vă îndreptă spre o experienţă gastronomică prin transpunerea aromelor și a texturilor senzoriale.

Zoltán Szabó – Sommelier

Rezervare

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking