Food Experience

“Suntem ceea ce mâncăm” spune o veche înțelepciune.
Așa că trebuie să fim extrem de atenți cănd e vorba de rețete, ingrediente, tehnici de gătire. Am făcut acest meniu, utilizând vechi rețete din Moldova, Ardeal și Ținutul Secuiesc. Am încercat să aducem un pic din bucătăria de pe aceste meleaguri, acolo unde porcul de mangaliță, păstrăvul din izvor de munte, vânatul, boia de cea mai bună calitate, borșul, hreanul, tarhonul și leustean-ul dețin supremația gustului autentic. Cum bucătăria modernă este fără hotare, nu ne-am ferit sa propunem si ingrediente clasice din toată lumea, de o calitate excepțională care ne-au convins și ne-au încântat, și pe care ne străduim să le preparăm și să le gătim intr-un stil autentic. Va prezentăm toate aceste preparate, într-un mod așa cum îi stă bine unui restaurant urban și inovativ. Gastronomia româneasca este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat mai departe.
“Dacă faci ceva care-ți place enorm, te bucuri pur și simplu de experiență. Si asta înseamnă să fii liber, să te trezești de dimineață, știind că vei avea o zi lungă care te așteaptă, dar la sfârșit ești obosit dar fericit”

Chéf Costel Horga

Wine experience

Programul nostru conţine, vinuri atent selecţionate, care se potrivesc perfect cu meniurile noastre, care vă amplifică experienţa dumneavoastră culinară.

Noi știm că, vinul cel mai bun este vinul care vă place dumneavoastră și doriţi să îl împărţiţi cu prietenii și persoanele dragi dumneavoastră, dar tot odată știm că dacă vinul este correct asociat cu preparatul, cele două vor fi mult mai gustoase, decât degustate individual. Dedicaţia echipei GastroLab este de a vă îndreptă spre o experienţă gastronomică prin transpunerea aromelor și a texturilor senzoriale.

Zoltán Szabó – Sommelier