Food Experience

Mâncarea este o iubire pe care o exploatăm toată viaţa.

O iubire care se hrănește și se dezvoltă odată cu istoria, cu etnia, cu regiunea și cu familia ta. Am făcut acest meniu de dragul acestui loc drag nouă, Ardealul,  care poate spune atât de mult despre gastronomia românească. Cu acest meniu am încercat să aducem un pic din bucătăria din Ardeal, din zona secuilor mai exact, acolo unde porcul de mangaliţa, păstrăvul din izvor de munte, vânatul și boiaua de cea mai bună calitate deţin supremaţia gustului autentic.
Aceste bunătăţi de Ardeal pot fi găsiţi în meniu, acompaniati de cartofi din zona Harghitei, varză confiată, hrean sau leuștean, pe care le considerăm perechea perfectă. Totodată am vrut să se vadă amprenta mea, bucătarul care încearcă să-și pună semnătura pe meniu. Am încercat să îl prezentăm într-un mod așa cum îi stă bine unui restaurant modern și inovativ. Cred că gastronomia românească este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat, dar și expus cât mai mult în restaurante cu o temă etnică sau regională.
„Suntem ceea ce mâncăm” spune o veche înţelepciune.

Chéf Nico Lontras

Wine experience

Programul nostru conţine, vinuri atent selecţionate, care se potrivesc perfect cu meniurile noastre, care vă amplifică experienţa dumneavoastră culinară.

Noi știm că, vinul cel mai bun este vinul care vă place dumneavoastră și doriţi să îl împărţiţi cu prietenii și persoanele dragi dumneavoastră, dar tot odată știm că dacă vinul este correct asociat cu preparatul, cele două vor fi mult mai gustoase, decât degustate individual. Dedicaţia echipei GastroLab este de a vă îndreptă spre o experienţă gastronomică prin transpunerea aromelor și a texturilor senzoriale.

Zoltán Szabó – Sommelier

Rezervare

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking

Comments are closed.